Koningspaar 2023 – Gido & Tjarda

Zondag 16 april is het Gido Corpelijn gelukt om koning te worden van Wilhelmina Hingen. 

Mischa Frencken en Ronald Aben hadden het nakijken. Na een korte hevige strijd kwam de plaat los van het bord. De plaat viel nog niet naar beneden, maar bleef nog aan een flinterdunne houtsplinter hangen. Er was vakmanschap voor nodig om met een juist geplaatst precisieschot de vogel naar beneden te halen. Een kolfje naar de hand voor Gido. Dus goed kijken, richten, mikken en op het juiste moment schieten, zodat de plaat na 74 schoten naar beneden kwam. 

Samen met Tjarda Meuwissen  vormen zij het koningspaar 2023, voor de schutterij Wilhelmina.Hingen. Ook is er een nieuwe Jeugdkoning binnen Wilhelmina. Dit jaar is het Jelle Aben gelukt, om deze titel in de wacht te slepen.

Wilhelmina wenst Gido en Tjarda een mooi en succesvol seizoen toe, met als hoogtepunten het OLS te Born en het ZLF te Schimmert. Het koningspaar is zondag 14 mei voor het eerst te bewonderen op het bondsschuttersfeest op de Slek.

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *