Fluit-of slagwerkopleiding Jeugd

Lijkt het je leuk een instrument te leren bespelen en samen muziek te maken met jongens of meisjes uit jouw eigen straat? Dan is dit iets voor jou. Zit jij in groep 4 of hoger, dan kom jij hiervoor in aanmerking.

Wij bieden je een fluit-opleiding aan waarbij wekelijks, o.l.v. gediplomeerd instructrice Manon van der Leegte, 20 tot 30 minuten wordt gerepeteerd. De repetities vinden plaats op zaterdagochtend in het schutterslokaal van Wilhelmina Hingen. Het exacte tijdstip wordt in onderling overleg bepaald. Ook is het mogelijk om een slagwerkopleiding te volgen. Deze vindt plaats op dinsdagavond (19.00 – 20.00) o.l.v. Maurice Coumans.

Wij stellen instructiematerialen, muziekstandaard en pijperfluit, ter beschikking, tegen een jaarlijkse contributie van 25,- euro. Echter wordt gestart op de blokfluit, al snel speel je eenvoudige wijsjes, die parallel lopen aan de theorie. Na het voltooien van het theoretische gedeelte (circa ¾ jaar), wordt er overgegaan op de pijperfluit. Je ontvangt een eigen blokfluit (eenmalige kosten 10,- euro), de blokfluit blijft jouw eigendom.

Schutter of Korpslid worden Volwassenen

Ook het korps o.l.v. Maurice Coumans, zoekt muzikale talenten om de groep te versterken. Wij verwelkomen graag fluitisten en slagwerkers die op onze vaste repetitiedag (dinsdagavond) van de partij willen zijn. De functie van bekkenist is op dit moment vacant.

Is muziek niet je ding, en wil je wel lid worden van onze schutterij, dan kun je wellicht aansluiten bij de manschappen van de schutterij, ook wel de geweerdragende groep genaamd. Dit geldt helaas alleen voor mannelijke krachten van 16 jaar en ouder. Tevens mag je deelnemen aan onze schietactiviteiten. De vaste oefen schietavond is op zaterdag vanaf 19.00 uur. Contributie voor leden ouder dan 16 jaar bedraagt 50,- euro per jaar.

Geïnteresseerd ? Of heb je vragen ? bel of mail met onze secretaris of voorzitter.

Wellicht tot ziens,

Bestuur en Leden Schutterij en Fluit- en Trommelkorps Wilhelmina Hingen.

Voor informatie en/of opgave:

Peter Knoben (secretaris) , 06-23 821 035, secretaris@wilhelmina-hingen.nl
Johan Vergoossen (voorzitter), 06-50 909 706, johanvergoossen@gmail.com

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *