Sjöttegolf

Zaterdag 15 juni,  Zomer Aovendj Sjöttegolf.

Wat is Sjöttegolf ?

Sjöttegolf is een variant op het bestaande golfspel en een doorontwikkeling van het boerengofl. Met de kolf van een geweer worden diverse soorten ballen (voetbal, rugby, hand- of basketballen) in een zo weinig mogelijk aantal slagen, met exacte precisie in het desbetreffende doel geslagen. Zie regelement.

Je kan je kostenloos opgeven, met een team vanaf 4 tot 8 personen van bijvoorbeeld je werk, je buren, je vriendengroep, je parenclub of je vereniging.

De teams gaan zaterdag 15 Juni de strijd aan, tijdens de 15e editie van het “Open Nederlands Kampioenschap Sjöttegolf”.  Schutterij Wilhelmina Hingen is ook dit jaar weer de organisator van dit semi-sportief-kolderiek golftoernooi. De teams zullen om 14.00 uur worden ontvangen, waarna ze de gelegenheid krijgen om tussen 15.00 en 18.00 uur alle 12 sjöttegolf-banen af te werken in eigen tempo.  Het Wilhelmina-Golfresort wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een zomers terras, met openlucht podium, frieterie en overige sfeer verhogende  attributen.

Inschrijven voor (gratis) deelname aan dit bijzondere en wellicht uniekste golftoernooi van heel het Hingen, is nog mogelijk tot uiterlijk donderdag 15 juni.

Voor informatie, inschrijving, spelregels e.d. zie beide knoppen onder dit bericht.

Ook als u niet mee wil golfen maar gewoon gezellig wilt komen eten en drinken, nodigt Wilhelmina Hingen u uit u om dit gratis toegankelijk evenement bij te wonen, locatie Op den Dijk 31(Sjöttegeboew Wilhelmina Hingen).