Koningspaar 2024

Zondag 14 april is het Bert van Neer gelukt om koning te worden van Wilhelmina Hingen. Na de openingsschoten door de genodigden, gingen zes schutters de strijd aan om het koningschap. Totaal onverwacht kwam de plaat bij schotnummer 114 naar beneden. Bert was koning, de anderen hadden het nakijken. 

Wilhelmina wenst Bert en zijn koningin Patty een mooi en succesvol seizoen toe, met als hoogtepunten het OLS in Doenrade en het ZLF in Grevenbicht. Het koningspaar is zondag 12 mei voor het eerst te bewonderen op het bondsschuttersfeest in Obbicht. Ook is er een nieuwe Jeugdkoning binnen Wilhelmina. Dit jaar is het Marit Knoben gelukt, om deze titel in de wacht te slepen. Alle hoogheden, van harte gefeliciteerd.

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *