Inschrijving “Zomer Aovendj Sjöttegolf 2016”

Zaterdag 16 juli vindt de 9e editie plaats van het “Open Nederlands Kampioenschap Sjöttegolf”.

Schutterij Wilhelmina Hingen is ook dit jaar weer de organisator van dit semi-sportief-kolderiek golftoernooi. Qua opzet blijft het evenement onveranderd, want ook nu weer wordt er op zaterdagavond gegolfd. Er kan met teams worden gespeeld tussen de 4-8 personen, die proberen in zo min mogelijk slagen, de 12-holes van het Kalverweigolfresort af te leggen. Met de kolf van een schuttersbuks wordt een leren bal zo ver en precies mogelijk geslagen, om uiteindelijk te belanden in de hole op de green, althans dat is de bedoeling.

De teams zullen om 16.00 uur worden ontvangen, waarna ze de gelegenheid krijgen om tussen 16.30 en 19.30 uur alle 12 banen af te werken in eigen tempo. Het Wilhelmina-Golfresort wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een zomers loungeterras,  voorzien van alle mogelijke sfeerverhogende faciliteiten, zoals géén wifi.

Tevens wordt er een openluchtpodium geplaatst waarbij vanaf 19.00 uur kunt genieten van Live-muziek van Fout en Fun. Deze Belgische formatie is van alle markten thuis en staat garant voor een top-avondje feestmuziek.

Vanaf dit moment is het mogelijk om in te schrijven voor (gratis) deelname aan dit bijzondere en wellicht uniekste golftoernooi van het Hingen. Voor informatie, inschrijving, spelregels, e.d. verwijzen wij graag naar deze website. In 2015 namen 34 teams deel aan dit pré-olympisch toernooi. Met een maximum van 40 teams willen we dit graag overtreffen.

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *