Zomer Aovendj Concert Wilhelmina Hingen.

Vrijdag 14 juli zal het fluit-en trommelkorps van Wilhelmina Hingen een openlucht concert geven. Dit vindt plaats op het terras voor Café t Hingen. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om dit muzikaal evenement bij te wonen. Het korps zal naast traditionele marsmuziek ook lichtere werken ten gehore brengen, zoals Up Town Funk van Bruno Mars of Two Worlds uit de musical Tarzan. Ook staat er top-40 werk op het programma zoals Pompei van de groep Bastille.

Het korps o.l.v. Maurice Coumans start om 20.00 uur en eindigt om ca. 21.00 uur. Wellicht een mooie inluiding van een prachtig weekend, want zondag 15 juli vindt in Voerendaal het ZLF plaats, waar Wilhelmina met optochtnummer 4 aan deelneemt.

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *