Zaterdag 17 augustus, Zomer Aovendj Sjöttegolf.

Zaterdag 17 augustus vindt de 12e editie van het “Open Nederlands Kampioenschap Sjöttegolf” plaats.  Schutterij Wilhelmina Hingen is ook dit jaar weer de organisator van dit semi-sportief-kolderiek golftoernooi. 

De teams zullen om 16.00 uur worden ontvangen, waarna ze de gelegenheid krijgen om tussen 16.30 en 19.30 uur alle 12 banen af te werken in eigen tempo.  Het Wilhelmina-Golfresort wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een zomers terras, met openlucht podium en frieterie en overige sfeerverhogende  attributen. Tevens kunt u genieten van Live-muziek van de international bekende beroemd en beruchte Limburgse cultformatie “From USA”. Deze 4- koppige band speelt vanaf 19.30 uur op het hoofdpodium.  

Inschrijven voor (gratis) deelname aan dit bijzondere en wellicht uniekste golftoernooi van het Hingen, is mogelijk tot uiterlijk donderdag 15 augustusVoor informatie, inschrijving, spelregels e.d. verwijzen wij graag naar de knoppen op deze website.

Ook als u niet deelneemt met een Team, nodigt Wilhelmina Hingen u uit u om dit gratis toegankelijk evenement bij te wonen, lokatie Op den Dijk 28 (Sjöttegeboew Wilhelmina Hingen).

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *