Oud ijzer actie

Op zaterdag 15 oktober a.s. zullen de leden van Wilhelmina een rondgang maken over het Hingen tussen 10.00 – 12.00 uur.   Niets aan de straat leggen !!

Andere oud ijzerhandelaren zijn ook geïnteresseerd. Wij verzamelen oud ijzer, koper / aluminium / blik / loodaccu’s. (geen koel of vrieskasten) Indien U wat aan te bieden heeft graag telefonisch contact op te nemen met Wil Beunen 0475-481658 – 06 18748374 of Paul Vergoossen 06-55868293.

Dit geldt tevens voor aanbieders van buiten de kern Hingen. Afgelopen zomer zijn diverse personen zelf oud ijzer gaan brengen bij de familie Vergoossen-Meuwissen aan de Kranenboekerweg. Dit is absoluut niet de bedoeling.

Als U oud ijzer aan wil bieden graag even bellen met Paul of Wil en wij zullen zorgen dat alles bij u thuis wordt afgehaald. Bij voorbaat dank voor uw steun en medewerking.

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *