Persoonlijk Kampioenschap Wilhelmina

Zondag 10 juni is het Peter Vergoossen gelukt op het persoonlijk Kampioenschap van Wilhelmina op zijn naam te schrijven.

Om 14.00 uur begonnen ca. 20 deelnemers aan het kampioenschap. 6 x 5 schoten was de opdracht. Slechts 5 schutters kwamen ongeschonden door deze voorronde.

De kaveling werd om 17.45 uur gestart. Al snel kwamen de eerste afvallers. Cor Vergoossen werd 5e en Tineke Knoben eindigde op de 4e plaats. De kaveling ging verder met 3 heren. John Peulen was de volgende die mistte en werd hierdoor 3e. Het was nu duidelijk dat Peter zeker zou winnen,……..maar welke Peter. Peter Knoben mistte het 59e schot en Peter Vergoossen schoot 60 bölkes foutloos af en werd hierdoor winnaar. Om 18.30 uur kwam hierdoor een einde aan een mooie schietmiddag. 
Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *